Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd

 

De professionele Fabrikant van pp weefde Zakken, PE Zakken, Kraftpapier-Zakken

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Uw verpakkende zakken zijn zeer duurzaam, hoog - kwaliteit en lage prijs. De Selesmanagers antwoorden zeer snel op e-mail. Wij zullen opnieuw kopen!

—— Jemshidbek

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke dienst van uw bedrijf. Wij zullen tot meer en zich op het werken met uw volgende verheugen opdracht geven.

—— M. Rolland

Alle verpakkingszakken zijn hoog - kwaliteit en milieuvriendelijk. Wij waarderen hoogst voor uw goede kwaliteit & dienst en op tijd levering.

—— Johnson

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
Meeting Room Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 30 million-50 million
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 60% - 70%

Wij zijn een professioneel bedrijf dat vele jaren van ervaring in zakken vervaardigend, met sterke technologie, goede kwaliteitsproduct en concurrerende prijs heeft. Dank aan de samenwerking van nieuwe en oude klanten, wordt het momenteel een verkoopnetwerk gevormd dat op de Delta die van de Parelrivier wordt gebaseerd, die verscheidene zuidelijke provincies impliceert en tot Europa en Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika en het Midden-Oosten furtherreaching.

Onze fabriek specialiseert zich in de productie van geweven zakken, filmzakken, document plastic zakken, kleur gedrukte zakken en jumbozakken met verschillende soorten kleuren, kwaliteit en specificaties. Zij worden wijd in de industrieën gebruikt die korrel, plastieken, chemische producten, voer, meubilair, en producten in de vorm van korrel, poeder, cilinder en regelmatige vormen impliceren.

 

Wij hebben lang aangedrongen op het concept: „De productkwaliteit is het fundamentele principe voor bedrijf om te overleven, is de concurrerende prijs het gebouw van bilaterale samenwerking op lange termijn, en de kortere weg om meer bedrijfskansen te bereiken is altijd attent van onze klanten. Bovendien, het versterken van het interne beheer van onderneming, het verbeteren van productiviteit, en het uitvoeren van productinnovatie zijn onze strategieën om de markten te winnen.

 

Wij stemmen in warm met uw bedrijfsbezoeken en de vraag raadpleegt aan plastiek geweven zak verpakkende ondernemingen. Wij zullen de meest preferentiële prijzen nemen om u van een verscheidenheid van geweven zakproducten te voorzien.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)